Στη μνήμη της Ροδούλας Σπετσωτάκη ο 1ος Ροδάνθειος Δρόμος

Στη μνήμη της Ροδούλας Σπετσωτάκη ο 1ος Ροδάνθειος Δρόμος

Από τον Εξωραϊστικό, Αναπτυξιακό & Πολιτιστικό Σύλλογο Προαστίου Αγ. Ιωάννου και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Εξωραϊστικός, Αναπτυξιακός & Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Αγ. Ιωάννου διοργανώνει τον «1ο Ροδάνθειο Δρόμο 2021», την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο προάστιο Αγίου Ιωάννου στην Π.Ε Ηρακλείου. 

Ο δρόμος 1.000μ και δρόμος σε ανώμαλο έδαφος 5.000μ είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Σπετσωτάκη Ροδούλας, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, Διευθύντριας Σχολικών μονάδων και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η τιμητική εκδήλωση διεξάγεται επίσης σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η).

Ροδάνθειος Δρόμος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

10:00: Έναρξη εκδήλωσης 

∙ Προσέλευση - Χαιρετισμοί 

∙ Ομιλία για τη Σπετσωτάκη Ροδούλα 

∙ Παρουσίαση ολιγόλεπτου κινητικού δρώμενου από ομάδα μαθητών/τριών του 20ου και 56ου Δημοτικού Σχολείου. 

10:30: Εκκίνηση αγώνα δρόμου 1000μ για μαθητές/τριες δημοτικού σχολείου από την οδό Σαμαράκη - Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου - Τερματισμός στην οδό Γαζίου. 

11:00: Εκκίνηση αγώνα ανωμάλου δρόμου 5000μ για άνδρες και γυναίκες. 

12:00 Παραλαβή μεταλλίων, αναμνηστικών και διπλωμάτων. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς όσον αφορά τον Covid-19.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ