Στην Ανατολική Κρήτη η επόμενη πεζοπορία των ''Δρόμων Ζωής''

Στην Ανατολική Κρήτη η επόμενη πεζοπορία των ''Δρόμων Ζωής''
Newsroom
Newsroom

Η πεζοπορία διοργανώνεται το Σάββατο 11 Ιουνίου

Πεζοπορία στην Ανατολική Κρήτη διοργανώνουν το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, οι Δρόμοι Ζωής.

Στη σχετική ανακοίνωση τους επισημαίνονται τα εξής:

''Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έρχεται, βάζουμε στο στόχαστρο ανατολική Κρήτη και σας καλούμε. Σε μία χαμηλού κόστους και υψηλής αξίας εκδρομή, με τη δυνατότητα να επισκεφτούμε και να περπατήσουμε σε πανέμορφες, απομακρυσμένες(για εμάς) και άγνωστες(για πολλούς) περιοχές, όπως το φαράγγι της Σκοπής-Αγίων Πάντων και το φαράγγι των Χοχλακιών, να κολυμπήσουμε σε παραλίες μοναχικές (πεντακάθαρες και απίστευτα όμορφες), όπως τις καρούμες και τη Μαριδάτη ή ιδιαίτερα δημοφιλείς όπως τον κουρεμένο και να αφεθούμε στην μαγεία, την ομορφιά, τα αξιοθέατα την ιστορία και τους μύθους της πόλης, που θα αποτελέσει την έδρα μας – τη Σητεία.   

Με το κάστρο-έμβλημα της (την καζάρμα), το ηλιακό ρολόι/υπολογιστή πλανητικών εκλείψεων (το πρώτο που ανακαλύφθηκε και προηγείται 1400χρόνια του μηχανισμού των Αντικυθήρων), τα ουζερί της και τις υπόλοιπες ομορφιές της πόλης, η αλήθεια είναι πως η επιλογή, πόλη ή πεζοπορία θα είναι δύσκολη. Αλλά, σε κάθε περίπτωση θα είναι δική σας!!

Πάντα με την παρέα των Δρόμων Ζωής, γνωρίζουμε τον τόπο μας. Ελάτε μαζί μας.
Όλες οι πορείες μας θα είναι με βαθμό δυσκολίας 1.
Αναχώρηση, από την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά προς το λιμάνι – έναντι στρογγυλό κτίριο τραπέζης Πειραιώς) στις 08:00 Ημέρα Σάββατο 11/06/2022.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 <=> 20:30.
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων, καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, ενώ στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα, από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το site μας, www.dromoizois.gr
Για πληροφορίες, σχετικά με τις εκδρομές μας κάντε like και ακολουθώ στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και εγγραφείτε στην ομάδα μας: Δρόμοι Ζωής/Dromoizois

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση, εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής''.

Το φαράγγι της Σκοπής στη Σητεία

Από την πεζοπορία των Δρόμων Ζωής στην ανατολική Κρήτη

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ