Στην Κρήτη αναμένεται ο Μάικ Πομπέο

Στην Κρήτη αναμένεται ο Μάικ Πομπέο

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας

Στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, θα φιλοξενήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη όπου είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια (Δείτε ΕΔΩ) ενώ μετείχε σε σύσκεψη για ενεργειακά ζητήματα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη (Δείτε ΕΔΩ) 

Την Τρίτη το πρωί οι κ.κ. Μητσοτάκης και Pompeo θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στη συνέχεια, στις 11.20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 13.15, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Pompeo θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ