Στην Κρήτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς

Newsroom
Newsroom

Θα βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση-συζήτηση στο ΕΚΗ

Περιοδεία στην Κρήτη αναμένεται να πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς.

Ο κ. Τσουκαλάς, δικηγόρος και εργατολόγος, αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο την Δευτέρα 27 Μαίου, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση-συζήτηση στο  Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19.00 μμ.

Πασοκ

 

Βιογραφικό Κώστα Τσουκαλά

 Ο Κώστας Τσουκαλάς, 39 ετών, Δικηγόρος – Εργατολόγος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία», μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει εμπλακεί ενεργά στην κοινωνική και συν­δικαλιστική δράση, έχοντας διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΠ Νομικής (2006-2008), με παρουσία στη πρώτη γραμμή των φοιτητικών κινητοποιήσεων. Παράλληλα, υπήρξε ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ­ΣΟΚ (2008-2010).
Από το 2010 λειτουργεί το προσωπικό του γραφείο, με ειδίκευση στο εργα­τικό, ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τραπεζικό δίκαιο. Είναι μάχιμος δικη­γόρος με χιλιάδες παραστάσεις στις δικαστικές αίθουσες όλης της χώρας. Έχει υπερασπιστεί εκατοντάδες περιπτώσεις δανειοληπτών, εργαζομένων και συνταξιούχων, διαμορφώνοντας μέρος της νομολογίας των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας.
Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν προέρχεται από τζάκια ούτε από τον κομματικό μηχανισμό. Στό­χος του είναι να είναι χρήσιμος στη χώρα και την κοινωνία και να συνδιαμορφώσει  με τους ενεργούς πολίτες την κοινωνική Ευρώπη της αλληλεγγύης, της συμπεριληπτικής ανάπτυξης και της ευημερίας. Στην μάχη  των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 δηλώνει παρών με αίσθηση καθήκοντος και δεσμεύεται να εργαστεί με πάθος για πολιτικές, που θα ενισχύ­σουν τις ίσες ευκαιρίες και την ανοδική κοινωνική κινητικότητα. Επιδιώκει να είναι στην πρώτη γραμμή για τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον επαγγελματία για την Ανανέωση από την Κοινωνία.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ