Στο Ηράκλειο ο Κ. Μητσοτάκης για το προσυνέδριο της ΝΔ

Θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών με ομιλία

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσουν οι εργασίες της προσυνεδριακής ημερίδας της ΝΔ στο Ηράκλειο. Βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα επικεντρωθεί η συζήτηση είναι οι κυριότεροι αναπτυξιακοί τομείς της Κρήτης με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία του νησιού. Ο πρώτος άξονας αφορά τον τουρισμό και τη ναυτιλία και ο δεύτερος τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων στη προσυνεδριακή διαδικασία, την τελευταία πριν από το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί στο Λίντο και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει λίγο μετά τις 10.00.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη γενική τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά την οποία θα παρουσιάσει τους άξονες της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης θα γίνουν αναφορές και στο ζήτημα των ημερών, την επανεκκίνηση δηλαδή των ερευνών για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη.

Τους άξονες των δύο θεματικών ενοτήτων με τις οποίες θα ασχοληθεί η προσυνεδριακή ημερίδα θα αναπτύξουν ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς.

Υπενθυμίζεται πως για την διοργάνωση της εκδήλωσης βρέθηκε από χθες Παρασκευή στο Ηράκλειο κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη. Τα στελέχη του κόμματος είχαν σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς ενώ επισκέφθηκαν και τη Χερσόνησο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κρήτη την Παρασκευή με πρώτο σταθμό του τα Χανιά όπου και επισκέφθηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Φωτογραφία via eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Τρέχουν στη ΝΟΔΕ, για την κάθοδο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο!

Στα Χανιά, πριν το προσυνέδριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ