Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης
Newsroom
Newsroom

Συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή, τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Φορέα, τους Ιατρούς του Νοσοκομείου και το Σύλλογο Εργαζομένων.

Ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου επισκέφθηκε σήμερα, το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας.

Συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Καλλονάκη, τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Φορέα, τους Ιατρούς του Νοσοκομείου και το Σύλλογο Εργαζομένων.

νοσοκομείο Ιεράπετρας

Έγινε πλήρη και ακριβή ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα της Υγειονομικής Μονάδας και των Περιφερειακών Ιατρείων αρμοδιότητάς της για τα οποία ο κ. Παπαβασιλείου ζήτησε να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λειτουργία τους τόσο στην παροχή των υπηρεσιών, όσο και στη κτιριακή τους υποδομή.

νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ακολούθησε γόνιμη και δυναμική ανταλλαγή απόψεων, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, αναπτυξιακών υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αναζητώντας τη βέλτιστη δυνατή συνισταμένη, ώστε το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας να αποτελεί σημείο αναφοράς παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υγείας στη νοτιοανατολική Κρήτη.

νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ο κ. Παπαβασιλείου ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την υποδοχή και την εξαιρετική συνεργασία, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου και την Ομάδα Μηχανικών και Εθελοντών της πόλης της Ιεράπετρας αλλά και της ευρύτερης αυτής περιοχής καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη και εμπιστοσύνη των κατοίκων στο Νοσοκομείο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ