Στο νοσοκομείο ο 28χρονος που έπεσε με το ΙΧ στα νερά του λιμανιού

Στο νοσοκομείο ο 28χρονος που έπεσε με το ΙΧ στα νερά του λιμανιού

Αρχικά οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κατόπιν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ο 28χρονος οδηγός ο οποίος έπεσε με το ΙΧ του στα νερά του λιμανιού στον Κόκκινο Πύργο.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα κάτω από συνθήκες που διερευνά ο Λιμενικός Σταθμός του Κόκκινου Πύργου και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Τον νεαρό άνδρα κατάφεραν να βγάλουν από το ΙΧ φίλοι του και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ.

Την περιοχή του λιμένα όπου έπεσε το όχημα ερεύνησε δύτης ώστε να διαπιστωθεί πως δεν υπήρχε εγκλωβισμένος επιβάτης στο εσωτερικό του οχήματος, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 28χρονης ήταν ο μοναδικός επιβαίνων.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας επισημαίνονται τα εξής για το συμβάν:

"Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, εντός του λιμένα Κόκκινου Πύργου Νομού Ηρακλείου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή των οποίων ανασύρθηκε ο 28χρονος μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, έχοντας τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου
".

Φωτογραφία: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ