Στο Πειθαρχικό η γιατρός με τις θεωρίες συνωμοσίας: Συγκέντρωση από τους οπαδούς της

Στο Πειθαρχικό η γιατρός με τις θεωρίες συνωμοσίας: Συγκέντρωση από τους οπαδούς της

Κανονικά διεξήχθη η συνεδρίαση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτω από τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου οι οπαδοί της γιατρού που επιμένει στις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό και τα εμβόλιο, με αφορμή τη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης. 

Η δράση της γιατρού και κυρίως οι συνεχείς αναφορές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε διάφορα sites για τις θεωρίες αυτές συνωμοσίας ανάγκασαν το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου να εξετάσει την υπόθεσή της. 

Με αφορμή τη συνεδρίαση αυτή η ίδια είχε απευθύνει έκκληση στους οπαδούς της να συγκεντρωθούν προς υποστήριξή της, έξω από τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, πράγμα το οποίο και έγινε. 

Αρκετά άτομα συγκεντρώθηκαν στην οδό Κριτοβουλίδου, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην "κινητοποίηση" αυτή συμμετείχαν και οπαδοί της γιατρού και από άλλους νομούς της Κρήτης. 

Η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γιώργου Κοχιαδάκη, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν προχωρήσει σε φραγμό του στενού όπου στεγάζεται ο Ιατρικός Σύλλογος. 

Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων οπαδών της γιατρού, οι οποίοι φώναζαν "φέρατε την αστυνομία λες και είναι η γιατρός εγκληματίας".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ιερείς που βρίσκονταν μεταξύ των συγκεντρωμένων επιχείρησαν να περάσουν τον φραγμό της αστυνομίας, κάτι που δεν τους επιτράπηκε. Τότε άρχισαν να διαμαρτύρονται περί "διαχωρισμού των ανθρώπων". 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια η γιατρός ζήτησε από τους φίλους της να μην επιχειρήσουν να περάσουν τον αστυνομικό φραγμό, ενώ όπως ειπώθηκε εκπροσωπήθηκε ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Στο "κατώφλι" του Πειθαρχικού, επιμένει στην συνομωσιολογία και καλεί τους οπαδούς της

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ