Στο πλευρό των υγεονομικών το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου

Στο πλευρό των υγεονομικών το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου

Συμμετέχει στην κινητοποίηση της Τρίτης

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου αναφέρει:
 

"Ενώ η πανδημία είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τον αριθμό των κρουσμάτων να παρουσιάζει  αύξηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δημόσιες δομές υγείας δεν έχουν θωρακιστεί, ώστε να καλυφθούν οι σοβαρές χρόνιες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών.

Ακυρώνονται τα ιατρικά ραντεβού και το λειψό υγειονομικό προσωπικό τους μετακινείται για να καλύψει τα εμβολιαστικά κέντρα. Το αποτέλεσμα, για εργαζομένους, συνταξιούχους, μακροχρόνια ασθενείς, παιδιά, γυναίκες, λαϊκά νοικοκυριά, ένας δύσβατος αγώνας δρόμου …..ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ!!!!!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί την Τρίτη 23/2/21 στις 10 πμ στην 7η ΥΠΕ ώστε να δώσουμε μια δυναμική απάντηση στην απατηλή εικόνα θωράκισης των δημόσιων δομών υγείας που παρουσιάζει η κυβέρνηση. 

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας, που να παρέχει καθολικά υπηρεσίες στο επίπεδο των εξελίξεων της επιστήμης με κριτήριο την πλήρη κάλυψη των αναγκών".


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ