Στον Λ.Αυγενάκη, με την κούπα, οι βετεράνοι πρωταθλητές μπάσκετ

Newsroom
Newsroom

Ο κ. Αυγενάκης τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την πολυποίκιλη συνεισφορά τους στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας και της Κρήτης

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου επισκέφθηκε τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού και υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τη βοήθεια και τη στήριξη, που τους επέτρεψε να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων – Παλαιμάχων, το οποίο διοργανώθηκε φέτος στη Λάρισα και η ανδρική ομάδα του ΣΒΕΚΗ το κατέκτησε αήττητη στην ηλικιακή κατηγορία 50+ για 3η συνεχή χρονιά.

Ο κ. Αυγενάκης τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την πολυποίκιλη συνεισφορά τους στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας και της Κρήτης και επισήμανε ότι ο βετερανισμός ήταν από τους τομείς που δόθηκε προτεραιότητα αυτή την 4ετία στο Υφυπουργείο Αθλητισμού:
Με το άρθρο 52 του νόμου 4908/2022 θωρακίστηκαν οι βετεράνοι έτσι ώστε να έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους εν ενεργεία αθλητές στην εκάστοτε Ομοσπονδία και ρυθμίστηκε ως υποχρεωτική η έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας, η ετήσια πιστοποίηση της υγείας τους κ.λπ.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ