Στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας η Τροχαία Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής Αγωγής

Με το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου συνέχισε τη δράση της η Τροχαία Ηρακλείου με την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με σκοπό τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων για την βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Οι μαθητές των τάξεων Δ΄-Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μάθουν σωστούς κανόνες συμπεριφοράς κατά τις μετακινήσεις τους, από τους τροχονόμους – αστυνομικούς που βρέθηκαν στην αυλή του σχολείου, μέσα από το παιχνίδι και τα βιωματικά παιχνίδια της δράσης “Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor”.

Επίσης ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας έγινε και στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, στην θεατρική αίθουσα του σχολείου, με την παρουσίαση του ειδικού πρότζεκτ με τίτλο  “Τροχαίο Ατύχημα – Προεκτάσεις και Συνέπειες”,  την προβολή βίντεο - εικόνων και συζήτηση πάνω σε αυτά, με παράλληλη μετάφραση για τους αγγλόφωνους μαθητές του σχολείου, με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους, την διαμόρφωση σωστής οδικής κουλτούρας, στάσεων και συμπεριφορών, για την προστασία της δικής τους σωματικής ακεραιότητας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ