Στο υπουργείο Οικονομικών και το ΤΕΕ ο πρόεδρος του ΟΑΚαε

Επί τάπητος το θέμα που αφορά στον καταλογισμό φόρου επί των επιχορηγήσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων ετών

Με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, συναντήθηκε διαδοχικά ο πρόεδρος του ΟΑΚαε Λευτέρης Κοπάσης.

Στην συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υπουργό συζητήθηκε το μείζον θέμα για τον Οργανισμό που αφορά στον καταλογισμό φόρου επί των επιχορηγήσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων ετών. Το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού, όπως αναφέρει ο κ.Κοπάσης, δημιουργεί αισιοδοξία για την επίλυση του προβλήματος μέσω νομοθετικής ρύθμισης ώστε να αποφευχθεί να καταστεί τροχοπέδη στους στόχους του Οργανισμού για την Ανάπτυξη της Κρήτης. 

σταϊκούρας

Στη συνάντηση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών με Διπλωματούχους Μηχανικούς για τη μελέτη και επίβλεψη έργων υποδομής μέσω του υφιστάμενου Θεσμικού Πλαισίου όπως προβλέπεται στις Αποφάσεις 299801/2.11.21 και 299659/4.11.21 του Υπ.Υποδομών περί Ιδιωτικού Φορέα Επίβλεψης και στο Ν 4674/20 μέσω Προγραμματικών Συμβάσεων με Αναπτυξιακούς Οργανισμούς που έχει αξιοποιηθεί πολλαπλά στις ΤΥ της Περιφέρειας Κρήτης.

Στασινός

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ