Στον "αέρα" η προκήρυξη για 192 σχολικές καθαρίστριες

Στον "αέρα" η προκήρυξη για 192 σχολικές καθαρίστριες

Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών, θα προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης και έκδοσης των αποτελεσμάτων

192 θέσεις για καθαρίστριες "άνοιξαν" στο δήμο Ηρακλείου, με τη σχετική προκήρυξη να είναι ήδη στον "αέρα". Πρόκειται για 160 θέσεις πλήρους απασχόλησης και 32 μερικής.

Σε δηλώσεις της στο Cretalive, η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη ανέφερε: "Μόλις παραλάβαμε τις σχετικές αποφάσεις από το Υπουργείο, προχωράμε στην ανακοίνωση των προσλήψεων καθαριστριών στις σχολικές μονάδες του δήμου Ηρακλείου". Μάλιστα, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Φύλαξης και Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων, Αντώνη Περισυνάκη, εκτίμησαν τον αριθμό που θα επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών, λαμβάνοντας υπόψη και τις μόνιμες καθαρίστριες που ήδη εργάζονται στα σχολεία. "Από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είμαστε εγκαίρως έτοιμοι και οι καθαρίστριες να βρίσκονται στις θέσεις τους στα σχολεία του δήμου μας, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς" - σημειώνει η κ.Καναβάκη. Η ίδια υπογραμμίζει ότι είναι "χρέος μας και καθήκον μας, να διασφαλίσουμε μέσω των υπηρεσιών μας και του αρμόδιου τμήματος του δήμου, ένα ασφαλές περιβάλλον για εκπαιδευτικούς και μαθητές".

Μαρία Καναβάκη

Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών, θα προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης και έκδοσης των αποτελεσμάτων, σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδημαρχία, τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες του δήμου, για οτιδήποτε χρειαστεί. "Η ευχή μας είναι φέτος να είναι μια κανονική χρόνια για τα παιδιά μας αλλά και για τους καθηγητές και τους δασκάλους τους που τόσο τα υποστήριξαν σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες" - καταλήγει, με μια ευχή, η αντιδήμαρχος.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ