Στους δρόμους οι συνταξιούχοι της Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Διοργανώνουν παγκρήτια κινητοποίηση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο στις 14 Οκτωβρίου

Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται οι συνταξιούχοι της Κρήτης όπως αποφασίστηκε στη σημερινή παγκρήτια σύσκεψη των συνταξιουχικών σωματείων και από τους τέσσερις νομούς του νησιού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου:

"Με επιτυχία, μαζικότητα και αποφασιστικότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 10.30 π.μ. η Παγκρήτια Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνταξιουχικών Σωματείων και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Από μέρους της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Πάλμος Παναγιώτης που έκανε την εισηγητική ομιλία και από την Ομοσπονδία του ΟΑΕΕ ο οργανωτικός γραμματέας Κολοβός Χρήστος. 

συνταξιούχοι κινητοποιήσεις
Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους αλλά και τα παιδιά μας, οι αρνητικές επιπτώσεις από τις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και έχουν να κάνουν με το τσάκισμα των συντάξεων και τη μείωση των εισοδημάτων μας, την ακρίβεια, την υποβάθμιση των δημόσιων δομών Υγείας και την ιδιωτικοποίησή τους, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων κ.λπ.
Τιμάμε τη μέρα της τρίτης ηλικίας αγωνιστικά διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν εμάς και τα παιδιά μας και διεκδικούμε στο ακέραιο συνολικά το πλαίσιο των αιτημάτων μας,  απαντώντας στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή - αντισυνταξιουχική πολιτική με παγκρήτια κινητοποίηση στις 14 Οκτώβρη στο Ηράκλειο στις 10:30πμ στην πλ. Ελευθερίας".    

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ