Στρατηγικός προορισμός για την TUI η Κρήτη

Στρατηγικός προορισμός για την TUI η Κρήτη

“Η Κρήτη παραμένει στρατηγικός προορισμός για την TUI” και είναι προετοιμασμένη να δεχθεί τους ξένους επισκέπτες με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας” λέει στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο κ. Γιώργος Δήμας επικεφαλής της Ελλάδας, της Ισλανδίας και της Λαπωνίας της TUI.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ θα ανακοινώσει ποια ξενοδοχεία αλλά και συνεργαζόμενες μονάδες της TUI θα λειτουργήσουν στην Κρήτη.

Ο επικεφαλής της TUI Hellas σε δηλώσεις του στο Capital αναφέρει: Η Ελλάδα παραμένει στρατηγικός προορισμός για την TUI και συγκαταλέγεται στις πρώτες αγορές που θα ξεκινήσουμε. Παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς για τους πελάτες της TUI και είναι καλά προετοιμασμένη για να υποδεχθεί τους επισκέπτες. Οι κρατήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί πριν την εξάπλωση του Covid-19 είναι ακόμα ενεργές για το καλοκαίρι. Τα κανάλια πώλησης της TUI είναι ανοιχτά για τη φετινή περίοδο. Η TUI επικεντρώνεται συνολικά σε όλους τους προορισμούς, ακολουθώντας τους κανόνες της σταδιακής επανεκκίνησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ