Συγχαρητήρια Καρτσωνάκη στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Συγχαρητήρια Καρτσωνάκη στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς
Newsroom
Newsroom

"Όλοι μαζί με ευρύτητα πνεύματος για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών θεμάτων, ομαδικότητα, μεθοδικότητα, επίτευξη των στόχων που τίθενται κάθε φορά καθώς και αποτίμηση και ανατροφοδότηση, θα οδηγηθούμε σε ακόμα πιο δημιουργικές δράσεις και αποτελέσματα"

"Με χαρά θα ήθελα να καλωσορίσω και να απευθυνθώ στους/στις 485 συναδέλφους εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 263 των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν πρόσφατα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Εμμανουήλ Καρτσωνάκης.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει:

"Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι/συναδέλφισσες, οι περισσότεροι-ες έχετε προσφέρει στον χώρο της εκπαίδευσης για πολλά χρόνια ως αναπληρωτές-τριες. Ο σκοπός όμως παραμένει ο ίδιος απ’ όποια θέση κι αν υπηρετεί ο καθένας. Ο σκοπός αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον της προσφοράς στην εκπαίδευση και της ενίσχυσης του σχολείου, προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι συνθήκες ώστε τα παιδιά να μορφώνονται και να εξελίσσονται σε ένα περιβάλλον δεμένο αρμονικά με την παιδικότητα και τις αναζητήσεις τους στον σύγχρονο κόσμο.

Όλοι μαζί με ευρύτητα πνεύματος για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών θεμάτων, ομαδικότητα, μεθοδικότητα, επίτευξη των στόχων που τίθενται κάθε φορά καθώς και αποτίμηση και ανατροφοδότηση, θα οδηγηθούμε σε ακόμα πιο δημιουργικές δράσεις και αποτελέσματα προς όφελος της μαθητικής, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με το σχολικό περιβάλλον. 

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας"!


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ