Συγχαρητήρια Μιχάλη Κοκολάκη στους αριστούχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήρια Μιχάλη Κοκολάκη στους αριστούχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήρια για τους κόπους τους που τώρα αποδίδουν καρπούς απευθύνει ο Μιχ.Κοκολάκης στους αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων. Σε μήνυμά του αναφέρει:

«Η επιτυχία σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σηματοδοτεί το τέλος μιας συναρπαστικής αλλά και δύσκολης διαδρομής και την απαρχή ενός νέου κύκλου στην ζωή σας. Μετά από πολύ κόπο, αγωνίες και ατέλειωτες ώρες μελέτης, σε αντίξοες (λόγω του COVID-19) συνθήκες, αριστεύσατε, πετύχατε τον πρώτο μεγάλο στόχο σας και είστε έτοιμοι να χαράξετε μια καινούρια πορεία, γεμάτη νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας, με την οποία δώσατε χαρά στους γονείς και τους καθηγητές σας, που ήταν άξιοι συμπαραστάτες σας, σε όλη αυτή την προσπάθεια. 

Όσοι δεν είχατε τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε, μην χάνετε την θέληση και την επιμονή σας. Μια άτυχη στιγμή δεν πρόκειται να καθορίσει την ζωή και το μέλλον σας. Συνεχίστε να προσπαθείτε, να βάζετε στόχους, να ονειρεύεστε.

Όλοι εσείς, αριστούχοι και μη, επιτυχόντες ή όχι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είστε το «αύριο» της κοινωνίας μας. Και εμείς, από την πλευρά μας, οφείλουμε να διαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να έχετε την ευκαιρία να «χτίσετε» έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που θα σας παραδώσουμε, αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ