Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών από το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Αγαπητά μου παιδιά,

Με την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ένας μεγάλος κύκλος της μέχρι τώρα μαθητικής σας ζωής κλείνει και ένας νέος ξεκινά, που θα αποτελέσει την αφετηρία νέων εμπειριών και γνώσεων και τη βάση για τη μετέπειτα επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Τώρα είναι η στιγμή που απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών, των αγώνων και των αγωνιών που περάσατε όλο αυτό το διάστημα. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάτε ότι σε όλη αυτή την πορεία είχατε πλάι σας συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές σας οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο σας στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αξίζουν, επομένως και σε εκείνους πολλά συγχαρητήρια που στάθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίπλα σας.

Στους νέους οι οποίοι δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι οι δρόμοι που οδηγούν στην καταξίωση και στην πραγματοποίηση των ονείρων τους είναι πολλοί. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε, αλλά τα τωρινά αποτελέσματα να αποτελέσουν το κίνητρο είτε για μια εκ νέου προσπάθεια είτε ακόμη και για έναν επαναπροσδιορισμό των επιλογών σας.

Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή επιτυχία στην αποπεράτωση των σπουδών σας.

 

                                                                                                                          Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

                                                                                                                         Θεοδόσης Καλαντζάκης

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ