Συγκίνησε η ιστορία της μητέρας με τα παιδιά που έκαναν τηλεκπαίδευση στον δρόμο!

Συγκίνησε η ιστορία της μητέρας με τα παιδιά που έκαναν τηλεκπαίδευση στον δρόμο!

Πολλοί ήταν εκείνοι που ευαισθητοποιήθηκαν και πρόσφεραν στη μητέρα από το Ρέθυμνο σύνδεση στο internet αλλά και τάμπλετ για να συνεχίσουν τα δύο παιδιά της τα μαθήματά τους

Η ιστορία της νεαρής μητέρας στο Ρέθυμνο η οποία μη έχοντας άλλη επιλογή έβγαζε τα δύο παιδιά της στον δρόμο για να κάνουν τηλεκπαίδευση μέσω κινητού και με ... δανεικό ίντερνετ από ένα μίνι μάρκετ συγκίνησε ολόκληρη την Κρήτη.

Σε λίγες ώρες το πρόβλημα είχε επιλυθεί, καθώς πολλοί ήταν οι εθελοντές εκείνοι που έσπευσαν να της προσφέρουν διαδικτυακή σύνδεση αλλά και συσκευές ώστε τα δύο κοριτσάκια της, μαθήτριες του Δημοτικού να μπορούν να παρακολουθούν αξιοπρεπώς από το σπίτι τους τα μαθήματά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε αντιληπτό πως η μητέρα έβγαζε τα δύο μικρά παιδιά στο κατώφλι πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο και με τη χρήση ενός κινητού που έπαιρνε wifi από το διπλανό μίνι μάρκετ οι μαθητριούλες προσπαθούσαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσουν την τηλεκπαίδευσή τους.

Τότε, σύμφωνα με το goodnet.gr ξεκίνησε ένα κύμα αγάπης και υποστήριξης στη νεαρή γυναίκα και λίγες ώρες αργότερα πολλοί Ρεθυμνιώτες κινητοποιήθηκαν, βρήκαν τα στοιχεία της μητέρας και φρόντισαν για την δωρεά τάμπλετ και παροχής ίντερνετ.

Δείτε μερικούς από τους διαλόγους που έγιναν στο facebook:

μητέρα τηλεκπαίδευση

Μητέρα τηλεκπαίδευση

Φωτογραφίες: unsplash.com, goodnet.gr

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ