Το συγκινητικό προεκλογικό σποτ του Γιάννη Κουράκη για τις Ευρωεκλογές

Newsroom
Newsroom

Ζητά την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κάλπη της 9ης Ιουνίου «γιατί η χώρα χρειάζεται μια άξια, δυνατή, σοβαρή και διεκδικητική φωνή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Με ένα βίντεο 2 λεπτών, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες από την Κρήτη, τον τόπο από τον οποίο κατάγεται και υπηρέτησε από πολλά πόστα στην πολιτική του διαδρομή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κάλπη της 9ης Ιουνίου «γιατί η χώρα χρειάζεται μια άξια, δυνατή, σοβαρή και διεκδικητική φωνή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Γεννήθηκα στην Κρήτη από αγροτική οικογένεια και έμαθα από μικρός ότι τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν πορεύεσαι με Αρχές και Αξίες», αναφέρει στο προεκλογικό του σποτ ο κ. Κουράκης, επικαλούμενος στη συνέχεια τα λόγια που τού είπε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, πως «για να πάνε μπροστά τα πράγματα χρειάζεται αλήθεια, καρδιά και ψυχή».

Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ «η πολιτική έχει νόημα όταν γίνεται για τον άνθρωπο και για το λαό και έτσι πορεύτηκα σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώντας τον τόπο μας και την πατρίδα μας».

«Πάντα εδώ, πάντα παρών, πάντα με την παράταξη των μεγάλων προοδευτικών αλλαγών και της πατριωτικής ευθύνης», λέει ο Γιάννης Κουράκης, καλώντας τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και περιγράφει το «αφήγημά» του για τις Ευρωεκλογές:

«Αυτή είναι η ζωή μου, αυτή η διαδρομή μου, αγάπη για τον τόπο, πάθος για προσφορά, αγώνας για δικαιοσύνη, ισότητα και αλληλεγγύη σε αυτόν που έχει ανάγκη. Αυτές τις Αξίες χρειάζεται η Ευρώπη για να δώσει ξανά ελπίδα στους λαούς, αυτές τις Αρχές έχει ανάγκη η πατρίδα μας για να ξαναβρεί τον προοδευτικό δρόμο της».
 

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Γιάννη Κουράκη παρακάτω:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ