Συλλογή τροφίμων από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αποκόρωνα

Συλλογή τροφίμων από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αποκόρωνα

Η δράση συνεχίζεται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάμου

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αποκόρωνα πραγματοποίησε τη πρώτη φάση συλλογής τροφίμων που έγινε στις Καλύβες Αποκορώνου. Καταρχήν νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία  για την θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τον Τιτάν Καλυβών για την παραχώρηση των γραφείων της ομάδας. Από αυτή την πρώτη εμπειρία βγαίνουμε πιο δυνατοί/ες καθώς το μήνυμα ότι κανείς/μια δε είναι μόνος/η, έφτασε μαζί με τα τρόφιμα σε πολλά σπίτια της περιοχής του Αποκόρωνα αλλά και σε δομή της πόλης των Χανιών από μέλη της συλλογικότητας μας.

Οι νέες συνθήκες οικονομικής ύφεσης που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται με την επιδημία του κορωνοϊού δε μας αφήνει να επαναπαυτούμε καθώς είναι προφανές ότι η ανάγκη παροχής τροφίμων θα συνεχίσει να υπάρχει . Έτσι πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε να συλλέγουμε τρόφιμα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Το νέο σημείο συλλογής τροφίμων θα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάμου και η δράση θα πραγματοποιείται κάθε  Τετάρτη 18:00-21:00 και θα κάθε Σάββατο  10:30 – 13:30, με ημέρα έναρξης το Σάββατο 9 Μαΐου.
 
συγκέντρωση τροφίμων

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ