Σύλλογος Γυναικών ΊΡΙΔΑ: Με επιτυχία η κοπή της πίτας

Newsroom
Newsroom

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου

Με μεγάλη, όπως ανακοινώθηκε, επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας του Συλλόγου Γυναικών ΜΚΟ Γυναικών ΊΡΙΔΑ την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 2024 στο Εστιατόριο Cibus στο Θαλασσόκοσμο (Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών). 

Στη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

"Η Πρόεδρος, κα. Ρένια Δρόσου, στο χαιρετισμό της ευχήθηκε σε όλες και όλους για το έτος 2024 και προχώρησε με μια αναδρομή στις δραστηριότητες του Συλλόγου του περασμένου έτους, τις εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, τα ενεργά έξι τμήματα που λειτούργησαν και λειτουργούν, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Κοπτικής-Ραπτικής, Χορού, Θεάτρου και Γιόγκα, έκθεση ζωγραφικής, θεατρικά δρώμενα και έργα που παρουσιάστηκαν σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και Ηρακλείου, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά», εκδρομές, ομιλίες σε ενημερωτικές ημερίδες για την στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και ανάπτυξη συνεργασιών με τοπικούς και ευρωπαϊκούς φορείς. Και συνέχισε: «Το έτος 2023 ήταν ένα έτος γεμάτο δημιουργία. Όλες Μαζί, με πνεύμα  αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργούμε, να χαρούμε, να αισιοδοξούμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Γενική Γραμματέα κα. Άννα Τζαγάκη, την Ταμεία κα. Δώρα Μαυραντωνάκη, τα μέλη ΔΣ κα. Βαγγελιώ Χατζάκη, την κα. Κατερίνα Ταμπακάκη και κα. Μαργαρίτα Χαραλαμπάκη.»

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Πολιτισμού και Ισότητας, κα Μηλάκη Γεωργία, ο πρώην Δήμαρχος Χερσονήσου και σημερινός Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Γιάννης Σέγκος, η Αντιδήμαρχος Χερσονήσου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ισότητας κα. Πλευράκη Δέσποινα και ο αιδεσιμώτατος Πάτερ Λεωνίδας".

35405095065-0-


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ