Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο του Μιχάλη Νικολιδάκη

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο του Μιχάλη Νικολιδάκη

"Γαλούχησε με αφοσίωση πνευματικά και ακαδημαϊκά γενιές και γενιές μαθητών και φοιτητών, προσφέροντάς τους απλόχερα, γνώσεις και αξίες", αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμός

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τον θάνατο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλη Νικολιδάκη, που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 86 χρόνων.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

"Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετάμε σήμερα μια μεγάλη μορφή των γραμμάτων. Η απώλεια του Μιχάλη Νικολιδάκη αφήνει πίσω της ένα τεράστιο κενό στον εκπαιδευτικό χώρο του τόπου μας, όπου τόσο πιστά είχε υπηρετήσει επί δεκαετίες.

Ο Μιχάλης Νικολιδάκης, ένας άξιος Μεσαρίτης, γαλούχησε με αφοσίωση πνευματικά και ακαδημαϊκά γενιές και γενιές μαθητών και φοιτητών, προσφέροντάς τους απλόχερα, γνώσεις και αξίες.   

Ήταν ένας σπουδαίος επιστήμονας, με αδιαμφισβήτητη προσφορά στην εκπαίδευση και στην ιστορική έρευνα, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που χαρακτηριζόταν για την εργατικότητα και για την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του,  τους Βώρους. 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ