Συλλυπητήρια για την απώλεια της άτυχης Δήμητρας

Συλλυπητήρια για την απώλεια της άτυχης Δήμητρας

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια της 23χρονης Δήμητρας-Παναγιώτας που σκοτώθηκε σε ατύχημα με μοτοποδήλατο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια της 23χρονης Δήμητρας-Παναγιώτας που που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο  με το μοτοποδήλατό της ενώ επέστρεφε  στο σπίτι της, στις φοιτητικές κατοικίες στου Γάλλου.

Το άτυχο κορίτσι με καταγωγή από την Μυτιλήνη ήταν μοναχοπαίδι και ήρθε στο Πανεπιστήμιο να σπουδάσει και να εκπληρώσει τα όνειρά της. Ταυτόχρονα εργαζόταν για να συνδράμει στα φοιτητικά της έξοδα και να μην επιβαρύνονται οι γονείς της. Φέτος θα έπαιρνε το πτυχίο της. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

Το μήνυμα της Πρυτανείας

"Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο της  φοιτήτριας του Τμήματος Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Κρήτης , Δήμητρας – Παναγιώτας Δαλακλή .

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της   συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της  νεαρής φοιτήτριας ."

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ