Συλλυπητήρια για την απώλεια του Χάρη Καρατζά

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Χάρη Καρατζά

Από τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για την απώλεια του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων, Χάρη Καρατζά: 

Ο Δήμος Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων, Χάρη Καρατζά.

Ο Χάρης Καρατζάς υπήρξε υπέρμαχος της Δημοκρατίας και πρωτοστάτησε στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Νόμου Χανίων στην κεντρική πολιτική σκηνή, από τις θέσεις ευθύνης που πέρασε.

Ανήκει σε εκείνους τους πολιτικούς που ταυτίστηκαν με την μεταπολιτευτική πορεία του κράτους, με πλούσια και πολυσχιδή προσφορά σε πολλά επίπεδα και της τοπικής κοινωνίας των Χανίων.

Το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή: 

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χάρη Καρατζά, ο οποίος είχε πετυχημένη πολιτική πορεία τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή ως Βουλευτής και Υφυπουργός Παιδείας, όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Χάρης Καρατζάς υπήρξε άνθρωπος της συναίνεσης και της συνεννόησης, ο οποίος διακρινόταν για την μετριοπάθεια και την αποτελεσματικότητά του.

Η απώλειά του είναι σημαντική για τον τόπο μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ