Σύμβαση για την βελτίωση της πρόσβασης στον Μπάλο

Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 151.639,28 ευρώ

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ» προχώρησε ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, χθες Τετάρτη, 21/06/2023 με τον ανάδοχο, κ. Σταύρο Μαραβελάκη.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 151.639,28 € με Φ.Π.Α, το φυσικό αντικείμενο του οποίου περιλαμβάνει εργασίες ανάπλασης-βελτίωσης δύο οδών πρόσβασης προς τον Μπάλο, της κεντρικής οδού που διέρχεται εντός του οικισμού της Καλυβιανής  και μιας δεύτερης οδού, νοτιοανατολικά και εκτός του οικισμού.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, γενική ανάπλαση της πλατείας με νέες πλακοστρώσεις, εγκατάσταση υποδομής δικτύων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών, διαμόρφωση ζώνης κυκλοφορίας πεζών, διαδρομή όδευσης τυφλών, κατασκευή πεζοδρομίου, ράμπας ΑΜΕΑ και ασφαλτοστρώσεις.

 Όλες οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού και την βελτίωση προσβασιμότητας προς την Καλυβιανή και κατ’ επέκταση προς τον Μπάλο. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ