Συμβολικό δώρο σε 230 παιδιά από την Οργάνωση Μελών Θερίσου – Δειλινών του ΣΥΡΙΖΑ

Συμβολικό δώρο σε 230 παιδιά από την Οργάνωση Μελών Θερίσου – Δειλινών του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα μικρό δώρο για τις ημέρες του Πάσχα με μεγάλη αγάπη και την ελπίδα να περάσει το μήνυμα της αλληλεγγύης, στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, προσέφεραν σε 230 παιδιά του Ηρακλείου, τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Θερίσου – Δειλινών του ΣΥΡΙΖΑ, με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος.

Αποδέκτες του συμβολικού δώρου είναι τα παιδιά τεσσάρων κλειστών δομών φιλοξενίας στο Ηράκλειο (Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης, Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου, ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας και Προστασίας Παιδιού Πόρου), καθώς επίσης και τα παιδιά των εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κινητοποιήθηκαν και εργάστηκαν συλλογικά για να κατασκευάσουν τα γλυκίσματα για τα παιδιά και στη συνέχεια να τα συσκευάσουν στο χώρο των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

ΣΥΡΙΖΑ

Τα πουγκιά με τα γλυκίσματα που ετοιμάστηκαν, διανεμήθηκαν στη συνέχεια σε εκπροσώπους των κοινωνικών δομών και του σωματείου των εργαζομένων.

Μαζί με τα γλυκά τα μέλη της ΟΜ Θερίσου – Δειλινών και η Νομαρχιακή Επιτροπή  στέλνουν στα παιδιά τις θερμότερες ευχές και θυμίζουν ότι μπορεί το φετινό Πάσχα οι συνθήκες να μας κρατούν αναγκαστικά σε απόσταση, αλλά όπως σε κάθε δύσκολη συγκυρία η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και μας ενώνει για να Μένουμε Όρθιοι!

συριζα

συριζα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ