Συμβολικός αποκλεισμός του ΒΟΑΚ στον κόμβο Σπηλίου

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την δημόσια υγεία

Σε συμβολικό αποκλεισμό του ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, έχουν προχωρήσει συλλογικότητες, σωματεία και πολίτες, λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη δημόσια υγεία και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου που είναι προγραμματισμένο για τις 18.00.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, που σύμφωνα με το goodnet.gr, εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, με κύριο αίτημα τη στελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του Νομού.

Συμβολικός αποκλεισμός του ΒΟΑΚ στον κόμβο Σπηλίου
φωτογραφία goodnet.gr

 

Συμβολικά οι συμμετέχοντες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα, η οποία αναφέρει την λέξη ΕΣΥ θέλοντας έτσι να τονίσουν την ανάγκη ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την καθολική απαίτηση της κοινωνίας, για την στελέχωση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Αναμένεται να υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή δεδομένης της κινητοποίησης και των καλεσμάτων, που έχουν εκδώσει το σύνολο των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων του νομού.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ρεθύμνου έχει ενημερώσει ότι τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά το απόγευμα την ώρα του συλλαλητηρίου. Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου προτείνει οι καταστηματάρχες να είναι παρόντες στο συλλαλητήριο, επομένως τα μαγαζιά να είναι κλειστά.

Συμβολικός αποκλεισμός του ΒΟΑΚ στον κόμβο Σπηλίου
φωτογραφία goodnet.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ