Συναγερμός από δύο νέα κρούσματα σε Υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου

Συναγερμός από δύο νέα κρούσματα σε Υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου

Και στα δύο γραφεία όπου βρίσκονταν τα εν λόγω άτομα θα γίνουν απολυμάνσεις και σήμερα Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά.

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου.

Εκτός από υπάλληλο στο ΚΕΠ της οδού Πλαστήρια θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε κι ένας ακόμη εργαζόμενος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου.
Και στα δύο γραφεία όπου βρίσκονταν τα εν λόγω άτομα θα γίνουν απολυμάνσεις και σήμερα Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά. Ο ΕΟΔΥ θα προχωρήσει στις απαραίτητες ιχνηλατήσεις.

Όπως δήλωσε στο Cretalive η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη, σήμερα Δευτέρα θα υποβληθούν σε τεστ υπάλληλοι κάποιων τμημάτων του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα ομαδικά τεστ μόλις καταστεί δυνατό - καθώς όπου κι όποτε χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Η αντιδήμαρχος, για ακόμη μία φορά, εφιστά την προσοχή των πολιτών, για την στήριξη των μέτρων προστασίας "στους χώρους εργασίας μας", λαμβάνοντας υπόψιν της και τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων εν όψει της εβδομάδας που έχουμε μπροστά μας, αλλά και την υψηλή πίεση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου.
"Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οι μέρες εξακολουθούν να είναι κρίσιμες και όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί" ήταν το μήνυμα της κ. Καναβάκη.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει τεστ και σε άλλες υπηρεσίες, ενώ σήμερα θα γίνουν και σε άλλα τμήματα. Από την δημοτική αρχή επισημαίνεται ότι στόχος είναι να γίνονται συχνά διαγνωστικοί έλεγχοι στους υπαλλήλους, ανά ομάδες.Δείτε επίσης: 

Κρούσμα κορωνοϊού κλείνει ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ