Συναντήσεις με φορείς της υγείας από τον Σύλλογο Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να γίνει ευρύτερα γνωστό το εθελοντικό του έργο

Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του τομέα υγείας ξεκινάει ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης "Ζαχαρίας κ. Μπαντουβάς"Cretan Palliative Care, σε μία προσπάθεια να γίνει ευρύτερα γνωστό το εθελοντικό έργο που προσφέρει σε ανθρώπους με ανίατες  ασθένειες και τις οικογένειές τους. 

Τη Δευτέρα 27/11 η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αλεξάνδρα Μπαντουβά και η π. Πρόεδρος κα Ροσβίτα Μπαντουβά, συνοδευόμενες από εθελοντές της ομάδας υγείας του Συλλόγου, επισκέφθηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου  και παρουσίασαν τις δράσεις που υλοποιούνται στους χώρους του Συλλόγου, αλλά και κατ΄ οίκον σε άτομα που έχουν ανάγκη από ανακουφιστική φροντίδα. 

Στη συνέχεια, τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν θαλάμους του Νοσοκομείου, διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια του Συλλόγου και μίλησαν με ασθενείς, συνοδούς και γιατρούς για την εθελοντική προσφορά του, καλώντας τους να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχει δωρεάν.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο, επί της οδού Γεωργίου Γεωργιάδη 64Α και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ: 2810 528736 τις παραπάνω ημέρες και ώρες. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ