Συνάντηση Αρναουτάκη με Τριαντόπουλο και Μαρινάκη

Συνάντηση Αρναουτάκη με Τριαντόπουλο και Μαρινάκη

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και ο Γραμματέας της ΝΔ βρίσκονται στο Ηράκλειο με αφορμή το προσυνέδριο του κόμματος

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ήδη κυβερνητικά στελέχη αλλά και ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  Παύλος Μαρινάκης, ενόψει του προσυνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί, όπως γράψαμε, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο Σάββατο 16 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο. 

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, συναντήθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής,  με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Παρόντες στη συνάντηση είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο Γενικός γραμματέας οικονομικής πολιτικής του υπουργείου οικονομικών Νικόλαος Κουλοχέρης, ο Γενικός γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Συνάντηση και με τον Παύλο Μαρινάκη

Αρναουτάκης Μαρινάκης

Ο κ. Αρναουτάκης είχε νωρίτερα είχε συνάντηση και με τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος επισκέφθηκε επίσης τον δήμαρχο Ηρακλείου. Ο Γραμματέας της ΝΔ συνοδευόταν από τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Πρόεδρου Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη και Κομματικούς παράγοντες.
Ο κ. Μαρινάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι από το προσυνέδριο του κόμματος αύριο στο Ηράκλειο «θα στείλουμε ένα μήνυμα συνέχειας του κυβερνητικού έργου, ένα μήνυμα ενότητας και αποτελεσματικότητας» προσθέτοντας ότι «είμαστε εδώ για μια πολύ μεγάλη συνεργασία μεταξύ πολίτη και κυβέρνησης» και πως η ολοκλήρωση σημαντικών έργων «δεν είναι πλέον λόγια». Σε ό,τι αφορά το προσυνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη που σχετίζονται με τον «Τουρισμό και τη Ναυτιλία» και τον «Πρωτογενή Τομέα Παραγωγής» ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας και η ναυτιλία, είναι τρεις βαριές βιομηχανίες της χώρας» δηλώνοντας την ικανοποίηση και τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, «ένα τόπο που έχει μάθει να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και οι άνθρωποι του είναι άνθρωποι αξιοπρεπείς, δυνατοί, ειλικρινείς και εργατικοί. Ένας τέτοιος άνθρωπος ειλικρινής και δημιουργικός είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε ο κ. Μαρινάκης που πρόσθεσε ότι «θέλουμε να πούμε την αλήθεια στους πολίτες» καταλήγοντας ότι πρέπει να αναδειχθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να συζητηθούν οι λύσεις που πρέπει να δοθούν.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ