Συνάντηση για τη διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19

Συνάντηση για τη διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού σε εργαζόμενους και επισκέπτες τουριστικών επιχειρήσεων.

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 19.30 στο χώρο του φρουρίου Φιρκά, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ) διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα: “Υγειονομικά πρωτόκολλα και διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19”.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού σε εργαζόμενους και επισκέπτες τουριστικών επιχειρήσεων, την σωστή προετοιμασία των επιχειρήσεων, και την ορθή διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ομιλητές στην εσπερίδα θα είναι ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού κ. Κυριάκος Κώτσογλου και η Προϊσταμένη του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου κ. Σταυρούλα Μαρακάκη. Η συνάντηση πραγματοποιείται με την στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ