Συνάντηση Κουράκη με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής
Στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο της 8ης Διάσκεψης Πόλεων και Περιφερειών.
Σύντομη συνάντηση με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρετσου υπεύθυνη για την Περιφερειακή Πολιτική, είχε ο Γιάννης Κουράκης στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο της 8ης Διάσκεψης Πόλεων και Περιφερειών.
Ο Γιάννης Κουράκης άδραξε την ευκαιρία και έθεσε το θέμα της ουσιαστικότερης συμμετοχής των πόλεων στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-27 από το στάδιο του σχεδιασμού για να επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή που έχει θέσει η ΕΕ.
Επεσήμανε ότι κάθε πόλη αντιμετωπίζει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις και για να είναι αποτελεσματική η πολιτική αστικής ανάπτυξης θα πρέπει να ενσωματώνει αυτή τη διαφορετικότητα και ως εκ τούτου οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί πρέπει να χαρακτηρίζονται από ευελιξία.
- Στήριξη Αρναουτάκη στο ΤΕΙ Κρήτης
- Εκδηλώσεις του Λ. Αυγενάκη σε Γούρνες και Επισκοπή
- Ηράκλεια Πρωτοβουλία: Ανησυχία για καμινάδα από αμίαντο