Συνεδριάζει διαδικτυακά η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

Συνεδριάζει διαδικτυακά η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

Στις 11.00 πμ

Η 1η  διαδικτυακή συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου για το 2021 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί  με πρωτοβουλία του προέδρου της Επιτροπής και Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού Γιώργου Σισαμάκη και τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων φορέων. Με την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής πρόκειται να τοποθετηθεί ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρης Φραγκάκης με θέμα «2021, Νέα Τουριστική χρονιά, με νέα δεδομένα. Ο Σχεδιασμός του ΕΟΤ».

Θα ακολουθήσει διάλογος και το θέμα «Η Τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Κρήτης στην εποχή της Πανδημίας», με ομιλητές τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο στον Τομέα του Τουρισμού και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Κώτσογλου, την Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και Διασύνδεσης της Περιφέρειας με Εθελοντικές Ομάδες κ. Γεωργία Μηλάκη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκο Αλεξάκη. 

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης θα αναφερθεί  στο θέμα «Δήμος Ηρακλείου ως τουριστικός προορισμός. Σχεδιασμός και Υλοποίηση της τουριστικής στρατηγικής μας».

Τέλος ο Διευθυντής Μεσογείου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) Δρ. Ιωάννης Παππάς θα αναφερθεί  στο θέμα «Αειφόρος Τουρισμός για τον προορισμό του Μέλλοντος: από την αξιολόγηση στην πιστοποίηση». 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ