Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου

Ποια θέματα θα συζητηθούν.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου Χανίων, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:


Απόφαση επικαιροποίησης της υπ’ αριθ. 76/2022 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και Έγκρισης της Μετατροπής Εισφοράς γης σε χρήμα δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 34 του Ν.4759/2020, με προσδιορισμό του χρηματικού ποσού μετατροπής σε ποσό ανώτερο της αντικειμενικής αξίας, για τμήμα ακινήτου συν. εμβαδού 26.644,46 τ.μ. ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία IKOS KISSAMOS- ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
Ακύρωση Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου-Δήμου Χανίων και ΟΑΚ Α.Ε για το έργο <Αντικατάσταση αγωγών αμιάντου και ανίχνευση διαρροών του δικτύου ύδρευσης εντός της πόλεως της Κισσάμου>.
Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Κισσάμου και Ο.Α.Κ.ΑΕ για την Πράξη <Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουσακιών Δ.Κισσάμου που επλήγη από την θεομηνία <Ελπίδα> Ιαν.2022>.
Συμπλήρωση της υπ.αρ.21/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
Χαρακτηρισμός επιχείρησης ως εποχικής (Εισήγηση Οικον. Υπηρεσίας)

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά


                               
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ