Συνεχίζεται η προσπάθεια για τη Ζωή από την Κρήτη με το σπάνιο σύνδρομο

Συνεχίζεται η προσπάθεια για τη Ζωή από την Κρήτη με το σπάνιο σύνδρομο

Η 15χρονη έφηβη παραμένει στις ΗΠΑ με τη μητέρα της αναμένοντας το σωτήριο χειρουργείο

Τη δική της μάχη στις ΗΠΑ εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Ζωή από την Κρήτη, η έφηβη από τα Χανιά που πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, αναμένοντας το σωτήριο χειρουργείο.

Η Ζωή γεννήθηκε με το σύνδρομο VACTERL, που προκαλεί συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές, νεφρικές, γυναικολογικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις. Είναι άγνωστης αιτιολογίας και ο ασθενής δίνει έναν εξοντωντικό αγώνα ζωής. Η 15χρονη κοπέλα που έχει βιώσει σκληρό bullying στη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας παραμένει από τον περασμένο Οκτώβριο στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις αναμένοντας την τρίτη.

Ωστόσο, απαιτείται το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου η Ζωή να μπει στο καθοριστικό χειρουργείο και να επιστρέψει στην Κρήτη και τα αγαπημένα της πρόσωπα υγιής.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ζωής βρίσκεται το φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδική Χαρά" το οποίο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Το κορίτσι μετέβη με τη μητέρα του στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο που θα της άλλαζε τη ζωή. Το ένα έγιναν τρία κι εκείνη παραμένει από τον Οκτώβριο στο Children’s National Hospital, της Ουάσινγκτον.

»Έχει υποβληθεί με επιτυχία σε 2 χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως, για να γίνει, θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000€.

»Ωστόσο, δυστυχώς, η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Γι’ αυτό και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Μέσω του εθελοντικού σωματείου «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προχωρώντας στην κατάθεση ενός συμβολικού έστω ποσού στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό».

Όσοι  επιθυμούν να βοηθήσουν τη Ζωή, το φιλανθρωπικό σωματείο έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στην Alhpa Bank

 GR9401407010701002002029468

Όπως διευκρινίζεται είναι απαραίτητο στην αιτιολογία της κατάθεσης να επισημανθεί το εξής:

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ του δωρητή γιατί θα πρέπει να γραφτεί απόδειξη δωρεάς.

Για οποίον ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Φιρινίδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδική Χαρά», στο τηλέφωνο 6987521698.

Διαβάστε επίσης:

Ενισχύεται ολοένα το κύμα αγάπης για τη 15χρονη από την Κρήτη

Όλοι μαζί μια γροθιά για την 15χρονη από την Κρήτη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ