Ενισχύεται ολοένα το κύμα αγάπης για τη 15χρονη από την Κρήτη

Ενισχύεται ολοένα το κύμα αγάπης για τη 15χρονη από την Κρήτη

Η έφηβη παραμένει σε παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Κρήτη, στην οικογένειά της και το σπίτι της, τους φίλους και τους συμμαθητές της περιμένει η 15χρονη κοπέλα, η νεαρή μαχήτρια της ζωής που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ εν αναμονή της τρίτης χειρουργικής επέμβασης στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Η νεαρή κοπέλα, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, πάσχει εκ γενετής από συγγενείς ανωμαλίες που τις προκαλούν σοβαρά προβλήματα καρδιολογικά, πνευμονολογικά αλλά και γυναικολογικά. Η 15χρονη νοσηλεύεται στο Children’s National Hospital και πρέπει απαραίτητα να εισαχθεί στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πάθησή της.

Ο ΕΟΠΠΥ ενέκρινε την χορήγηση μέρους των εξόδων για να ταξιδέψει η νεαρή κοπέλα με τη μητέρα της στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή της οικογένειας να ανέρχεται στο ποσό των 20.000.

Τα απαιτούμενα χρήματα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται καθώς ο κόσμος δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του στη νεαρή κοπέλα, ωστόσο το ποσό στο σύνολό του δεν έχει ακόμη καλυφθεί με αποτέλεσμα η 15χρονη να μην μπορεί να μπει στο χειρουργείο για την τρίτη και καθοριστική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται πως ο φιλανθρωπικός οργανισμός "Παδική Χαρά" έχει ανοίξει λογαριασμό στην Alpha Bank ειδικά για τη νεαρή κοπέλα, όπου όλοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν τη συνεισφορά τους.

Ο λογαριασμός είναι:

GR9401407010701002002029468

Με αιτιολογία κατάθεσης :"δωρεά από" και το ονοματεπώνυμο των δωρητών

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ