Συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Κρήτη

Συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Κρήτη

Για τέταρτη ημέρα στο "μάτι" της κακοκαιρίας το νησί

Τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, εξακολουθούν να εκδηλώνονται για τέταρτη ημέρα στα νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας με τα φαινόμενα σε επίπεδο Κρήτης να συνεχίζονται κυρίως στα δυτικά.

Άλλωστε από τη νύχτα, σοβαρά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα Χανιά από τα έντονα φαινόμενα. Πάντως στο Ηράκλειο -που τις τελευταίες ώρες δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία- μέχρι και αυτή την ώρα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Την ίδια ώρα, τα  μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, έως τις 09:15 το πρωί της Πέμπτης είχαν καταγραφεί σε Νάξο (56 χιλιοστά), Βρύσες Χανίων (49), Τήνο (34) και Σέμπρωνα Χανίων (33).

Στην επεξεργασμένη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί διακρίνονται οι νεφώσεις στο Αιγαίο και παρουσιάζονται τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, έως τις 09:15 το πρωί.

1

Για το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 23/10.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το πρωί της Παρασκευής 23/10.

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ