Συνεχίζονται τα έργα για το ανεξάρτητο δίκτυο ύδρευση στο Σελάκανο

Συνεχίζονται τα έργα για το ανεξάρτητο δίκτυο ύδρευση στο Σελάκανο

Αυτοψία στο σημείο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε την περιοχή του Σελάκανου στην Κοινότητα του Χριστού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απόκτηση ανεξάρτητου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό.

 

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: 

«Όπως είχαμε δεσμευτεί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη προσωπικού λόγω της πανδημίας και τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε αυτό το σημαντικό έργο να παραδοθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στους κατοίκους.

Για πρώτη φορά το Σελάκανο θα αποκτήσει ένα ανεξάρτητο δίκτυο το οποίο θα συνδεθεί με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης που κατασκευάσαμε πρόσφατα.

Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση ενός καθοριστικής σημασίας έργου οδοποιίας που θα διευκολύνει και θα εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση από τον Χριστό έως το Σελάκανο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Χριστού, κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη, για τη συνεργασία του προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που απαιτούσαν οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ