«Συνεργασία Ευθύνης»: Συνεχίζονται οι περιοδείες στις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου

Newsroom
Newsroom

"Οι περιοδείες αυτές είναι η δύναμή μας" δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη και τους υποψήφιους, οι περιοδείες σε όλο το Μαλεβίζι.

Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε  διαδοχικά τη Μονή, την Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, Αηδονοχώρι, Καμαριώτη και τις  Γωνιές, αλλά και πολλές γειτονιές στο Γάζι, όπως Αγάκου Μετόχι – Άγιοι Θεόδωροι, Κολυβά.

Πιτσικάκης περιοδεία

Σε κάθε επίσκεψη η υποδοχή στη « Συνεργασία Ευθύνης» κερδίζει αγάπη και εμπιστοσύνη.

Οι κάτοικοι βλέπουν δυνατό αρχηγό, έναν αρχηγό που από την πρώτη στιγμή τους κέρδισε την καρδιά και μια ομάδα ενωμένη και δυνατή έτοιμη, για την επόμενη ημέρα.

Μεταφέρουν συνεχώς τα προβλήματα που επιτέλους περιμένουν να δρομολογηθούν.

Πιτσικάκης περιοδεία

Προβλήματα κοινά σε πολλές περιοχές τόσο στον αστικό ιστό όσο και στην ενδοχώρα. Διανοίξεις δρόμων, βελτίωση οδικού δικτύου, παιδικές χαρές, αποκομιδή απορριμμάτων, ύδρευση, άδρευση, και ανάδειξη πολιτιστικών σημείων πρώτα στις διεκδικήσεις τους.

Ενημερώνονται για το σχέδιο δράσης και τις προτεραιότητες και αγκαλιάζουν την παράταξη που ήρθε στο Μαλεβίζι για να κάνει την ανατροπή.

Πιτσικάκης περιοδεία

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποιες από τις περιοδείες ξεπερνούν κάθε προσδοκία από την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και τη φιλοξενία.

«Αυτές οι περιοδείες είναι η δύναμη μας και η αρχή της επαφής που θα έχουμε. Δεν θα είμαστε εδώ μόνο προεκλογικά, θα είμαστε δίπλα σας», δηλώνει ο επικεφαλής, Δημήτρης Πιτσικάκης, με κάθε ευκαιρία.

Πιτσικάκης περιοδεία

Πιτσικάκης περιοδεία

Πιτσικάκης περιοδεία

Πιτσικάκης περιοδεία

Πιτσικάκης περιοδεία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ