Σύντροφοι μέχρι χθες, τώρα λιποθυμίες και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο...

Newsroom
Newsroom

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο. Το ένα μετά το άλλο εκδικάζονται τα περιστατικά.

Καθημερινότητα αποτελούν για τις δικαστικές αίθουσες του Ηρακλείου τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Αναβολή για την Παρασκευή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ένας υπήκοος Αλβανίας κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του. Είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση ως την Παρασκευή. Όταν ο κατηγορούμενος είδε τη γυναίκα που μέχρι πρότινος ήταν σύντροφός του, έξω από τη δικαστική αίθουσα, κάτι της είπε που είχε άσχημη επίδραση πάνω της. Η γυναίκα, όπως περιγράφεται στο Cretalive, άσπρισε και έπεσε στο πάτωμα!
Για μία άλλη υπόθεση, με κατηγορούμενο έναν Έλληνα, ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει και στο παρελθόν την πρώην σύντροφό του, κρίθηκε ένοχος με συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην την πλησιάζει με κανέναν τρόπο, να μην έρχεται σε επαφή μαζί της.


Με σημάδια κακοποίησης
Με εμφανέστατα σημάδια κακοποίησης, έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο η γυναίκα που φέρεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Έλληνα, πρώην σύντροφό της. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη βδομάδα καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση. Πάντως, πληροφορίες λένε πως είχε ξυλοκοπηθεί και στο παρελθόν και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για μέρες.

 

Photo by Sydney Sims on Unsplash

Δείτε επίσης:

"Πρωταθλητής" το Ηράκλειο στις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ