Σύσκεψη στη Λότζια για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Σύσκεψη στη Λότζια για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου. Η Αντιδημαρχία Παιδείας έχει φροντίσει για τις σχετικές διαδικασίες από τα μέσα Ιουλίου έτσι ώστε η νέα σχολική χρονιά 2020-2021 να ξεκινά με την καλύτερη δυνατή οργάνωση. Οι προσπάθειες της Αντιδημαρχίας Παιδείας ξεκίνησαν με τις δηλώσεις συμμετοχής των εθελοντών καθηγητών, στους οποίους και στηρίζεται η επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ενώ με το άνοιγμα των σχολείων θα συνεχιστούν με τις δηλώσεις των μαθητών. 

Ήδη σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στη Λότζια σύσκεψη με  τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων υπό την προεδρεία του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη. Στο πλαίσιο της σύσκεψης επισημάνθηκαν οι ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σχολικής χρονιάς λόγω της πανδημίας COVID-19, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που πρόκειται να ληφθούν στους χώρους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται φέτος να λειτουργήσει η δομή του Δήμου Ηρακλείου. 

Τα μαθήματα του κοινωνικού Φροντιστηρίου θα γίνονται τόσο στους χώρους του 7ου Λυκείου (Οδός Γεωργίου Μαράντη), όσο και στο κτιριακό συγκρότημα του 6ου ΕΠΑΛ (Κηπούπολη). Συντονιστής θα είναι ο κ. Ευάγγελος Κουτουμάνος. 

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν η πρόεδρος της 1ης Κοινότητας κ. Γιάννα Ανυφαντάκης και το μέλος κ. Λένα Λογοθέτη, από την 2η Κοινότητα το μέλος κ. Κατερίνα Γιαννακάκη, από την 3η Κοινότητα η κ. Αμαλία Αντωνάκη, από τη Νέα Αλικαρνασσό η  κ. Μαρία Χριστοδούλου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταμοδίου κ. Κώστας Καμπιτάκης. 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν υπηρεσίες από τον ελεύθερο χρόνο τους, έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά Κοινότητα για να πάρουν τις σχετικές πληροφορίες.

1η Κοινότητα (κεντρική) dimdiam1@heraklion.gr 

Τηλ. 2810390108

2η Κοινότητα (Ανατολική) dimdiam2@heraklion.gr 

2810300384

3η  Κοινότητα (Δυτική) dimdiam3@heraklion.gr 

2810370692

4η Κοινότητα (Νότια) dimdiam4@heraklion.gr 

2810231666 

Κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού alikarnassos@heraklion.gr

Τηλ. 2813409814 - 409816


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ