Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης στο πλευρό της οικογένειας του Μανώλη Αφράτη

Newsroom
Newsroom

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου του 38χρονου

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα Εργατικά Κέντρα  της Κρήτης, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου 38χρονου εργαζόμενου το 2020 στο Δήμο Αμαρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης συμπαραστέκονται στην οικογένεια του 38χρονου Μανώλη Αφράτη, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ πραγματοποιούσε διανομές με φορτηγό ψυγείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 21 Μαΐου του 2020 στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Κουρουτών – Φουρφουρά του Δήμου Αμαρίου και όπως καταγγέλλει η οικογένεια του άτυχου 38χρονου πρόκειται για εργατικό δυστύχημα, χαρακτηρίζοντας το μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο Μανώλης Αφράτης ως «φονικό φορτηγό-καρμανιόλα».

Σύμφωνα με τις εκθέσεις ειδικών πραγματογνωμόνων, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εργαζόμενος το οποίο είχε μετατραπεί παράνομα σε ψυγείο αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο, καθώς δεν πληρούσε καμία προδιαγραφή ασφαλείας και δεν είχε διενεργηθεί ο απαιτούμενος μηχανικός έλεγχος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του οδηγού.

Εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων Κρήτης θα βρίσκονται έξω από το δικαστήριο του Ρεθύμνου την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, ημέρα κατά την οποία έχει οριστεί η εξ’ αναβολής δικάσιμος για την υπόθεση.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ»


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ