Τα κάλαντα είπαν στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, μαθητές δημοτικών σχολείων
Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Μποκέας αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και πρόοδο με τα παιδιά, ενώ προσέφερε γλυκά και μικρά αναμνηστικά
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ τάξης του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας και του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, όπου είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα.
Οι μαθητές με τις χαρούμενες φωνές τους έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων, γεμίζοντας το Δημαρχείο με εορταστική διάθεση. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευσαν, δίνοντας συγχαρητήρια για την όμορφη πρωτοβουλία τους.
Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Μποκέας αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και πρόοδο με τα παιδιά, ενώ προσέφερε γλυκά και μικρά αναμνηστικά.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας & Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου για την πρόληψη κατά του νεανικού αιφνίδιου θανάτου
- Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δ.Ηρακλείου από σήμερα - Πρόγνωση για έντονα καιρικά φαινόμενα
- Νέα ψηφιακή διαδικασία Αρχικής Χορήγησης Άδειας Οδήγησης




