Τα παιδιά μαθαίνουν για την ανακύκλωση μέσα από το παιχνίδι με την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Τα παιδιά μαθαίνουν για την ανακύκλωση μέσα από το παιχνίδι με την ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Τα παιδιά γίνονται προστάτες του περιβάλλοντος, μέσα από δράση της εταιρείας, στο πλαίσιο της 20ης έκθεσης κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας.

Σήμερα μαθητές, αύριο υπεύθυνοι πολίτες. Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον από μικρή ηλικία.

Οι νεότερες γενιές μάς δίνουν ελπίδα και σε αυτό συμβάλλει και η εταιρεία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ με το έργο της.

Ήδη, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες έχει διοργανώσει διάφορες δράσεις, με σκοπό οι μαθητές να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης αλλά και, παράλληλα, να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια.

Τα παραμύθια διδάσκουν!

Την ερχόμενη Κυριακή 1 Αυγούστου από τις 7 ως τις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας, στο περίπτερό της,  διοργανώνεται εκδήλωση ανακύκλωσης  για παιδιά με την κ. Αργυρώ Καθέρη της Kαθέρης ΑΒΕΕ-Κέντρο Ανακύκλωσης Κρήτης.

Οι μικροί… προστάτες του περιβάλλοντος θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα με παιχνίδια ανακύκλωσης και παραμύθια.

Ενώ διασκεδάζουν, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς απλές κινήσεις, όπως το να ξεχωρίζουμε τα απορρίμματά μας, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το περιβάλλον. Είναι μικρά βήματα που αν μας γίνουν συνήθεια, θα έχουμε καταφέρει να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα για ένα καλύτερο αύριο. Και, φυσικά, το αύριο το κτίζουν τα παιδιά!

Οι γυναίκες δημιουργούν

Η 20η έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης φιλοξενείται από τις 30 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίας.

Συνολικά, 60 γυναίκες προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει από κοντά τη δουλειά τους. Η έκθεση λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

 

Ξεκινά η 20η έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ