Τελευταίο αντίο στον 16χρονο Αντώνη - Συγκινεί το μήνυμα των καθηγητών του

Τελευταίο αντίο στον 16χρονο Αντώνη - Συγκινεί το μήνυμα των καθηγητών του

Κηδεύεται το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του - Θλίψη και στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον Αντώνη Στρατιδάκη, το 16χρονο παλικάρι που έγινε νέα θυσία στην άσφαλτο της Κρήτης.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Πως κίνησε για την γειτονιά των αγγέλων με τόσο τραγικό τρόπο.

Στις Λούρες, τόπο καταγωγής του εκεί που η θλιβερή είδηση έσκασε σαν βόμβα, θα γραφτεί σήμερα η τελευταία πράξη της τραγωδίας.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νέου θα γίνει στις 3:00 το μεσημέρι από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού όπου θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης  που συγκλόνησε με ανάρτηση του για τον πρόωρο χαμού του εφήβου και τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη,  μιλά αυτή την ώρα στους μαθητές του Λυκείου Ασημίου.

 

 

"Αντώνη, θα θυμόμαστε πάντα το ήθος, τη διακριτικότητα και το χαμόγελο σου!"

Θλίψη και στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε ο 16χρονος Αντώνης. "Αντώνη, θα θυμόμαστε πάντα το ήθος, τη διακριτικότητα και το χαμόγελο σου!" αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ψήφισμα που εξέδωσε το σχολείο.

Το ψήφισμα

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας μαθητή Στρατιδάκη Αντώνη

και αποφασίζει ομόφωνα:
 

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια του μαθητή μας.
  • Αντί στεφάνου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν στην οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού».
  • Να γίνει δεντροφύτευση στον αύλειο χώρο του σχολείου από τους μαθητές του τμήματος ΒΜ2 σε ένδειξη μνήμης στον συμμαθητή τους.
  • Να ανοιχτεί «λεύκωμα» στο οποίο να καταγραφούν σχόλια των συμμαθητών του και μετά την ολοκλήρωση του να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος μαθητή.
  • Να υπάρξει ψυχολογική στήριξη για μαθητές και διδάσκοντες από την ψυχολόγο του σχολείου.
  • Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Αντώνη, θα θυμόμαστε πάντα το ήθος, τη διακριτικότητα και το χαμόγελο σου!

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ