Τελικά, συμφώνησαν για την ανάπλαση της παραλιακής

Newsroom
Newsroom

Μετά τις αντιδράσεις επαγγελματιών αυτοκινητιστών αλλά και επιχειρηματιών στην οδό Μητσοτάκη και την πλατεία 18 Άγγλων, οργανώθηκε σύσκεψη στη Λότζια

Γεμάτη ένταση ήταν η σύσκεψη στη Λότζια, την οποία συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, με φόντο τις αντιδράσεις των επαγγελματιών αυτοκινητιστών του Ηρακλείου αλλά και επιχειρηματιών της παραλιακής λεωφόρου για τις εργασίες ανάπλασης στην πλατεία 18 Άγγλων και την οδό Μητσοτάκη.

Ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Μητσοτάκη και στην πλατεία 18 Άγγλων αντέδρασαν έντονα στον προγραμματισμό των έργων.

Σύσκεψη Λότζια Ανάπλαση

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με αντικείμενο την πολυσυζητημένη ανάπλαση αλλά και το τί μέλλει γενέσθαι με την πιάτσα ταξί που λειτουργεί στην πλατεία 18 Άγγλων.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, οι ταξιτζήδες υποστηρίζουν ότι τα οχήματά τους είναι δημοσίου χαρακτήρα κι εξυπηρετούν όλες τις κοινωνικές ομάδες ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους υποβαθμίσει.

Η σύσκεψη είχε πολλές στιγμές έντασης με διαπληκτισμούς ενώ κινδύνεψε και να "τιναχθεί στον αέρα".

Επικράτησαν, όμως, δεύτερες σκέψεις και η εισήγηση για τα έργα έγινε δεκτή. Οι ταξιτζήδες θα έχουν πέντε θέσεις στο κέντρο, μπροστά στον Κούλε, αλλά και στην οδό Μητσοτάκη.

Σύσκεψη Λότζια ανάπλαση

Διαβάστε επίσης:

Αντιδρούν οι ταξιτζήδες για την ανάπλαση στην παραλιακή - Σύσκεψη συγκαλεί ο Γ. Αναστασάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ