Τεστ κορωνοϊού στον Κρουσώνα - Επιβεβαίωση του Cretalive

Τεστ κορωνοϊού στον Κρουσώνα - Επιβεβαίωση του Cretalive

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Τεστ Covid-19 στους κατοίκους του Κρουσώνα θα διενεργηθούν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, καθώς, όπως αποκάλυψε το Cretalive το πρωί της Παρασκευής, τα διάσπαρτα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και τα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως το κεφαλοχώρι του δήμου Μαλεβιζίου είναι σε μεγαλύτερο κλοιό από τα υπόλοιπα χωριά του δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μαλεβιζίου

Στοχευμένοι γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test) σε κατοίκους του Κρουσώνα θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στις 9:00 το πρωί της Κυριακής σε τρία σημεία στον Κρουσώνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοίκους. Πρόκειται για συντονισμένη ενέργεια συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, της 7ης ΔΥΠΕ, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο διαγνωστικός έλεγχος θα γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Οι κάτοικοι που θα έχουν κλείσει ραντεβού θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να κρατούν μαζί τους και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.  Για ραντεβού πολίτες μπορούν να καλούν από σήμερα στο Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα στο τηλέφωνο 2810-711203.

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία θα βρίσκονται οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Κυριακή είναι:

  • Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Γενικές πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι δημότες και από τον υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου, Αντιδήμαρχο και Ιατρό Γρηγόρη Φασουλάκη στο τηλέφωνο 6977712526. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ