ΚΡΗΤΗ
Θέλησε να ανάψει το βεγγαλικό και ακρωτηριάστηκε! Εξερράγη στα χέρια του!
Ο 37χρονος άνδρας μεταφέρθηκε λίγο μετά την Ανάσταση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλεύεται

Το δάχτυλο του δεξιού του χεριού έχασε ένας 37χρονος άνδρας στον Άγιο Νικόλαο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ανάψει το βεγγαλικό που κρατούσε λίγο μετά την Ανάσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αναστάσιμη ακολουθία. Ο 37χρονος προσπάθησε να πυροδοτήσει το βεγγαλικό το οποίο όμως εξερράγη στα χέρια του, ακρωτηριάζοντας του το δάχτυλο. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Στη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος επισημαίνονται τα εξής:
«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αγίου Νικολάου για τον τραυματισμό ενός 37χρονου ημεδαπού στη Λίμνη Αγίου Νικολάου, επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος υπέστη τραυματικό ακρωτηριασμό σε άκρο του δεξιού του χεριού, κατά τη χρήση ειδών πυροτεχνίας. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενος. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου».