Θλίψη στο TEE/TAK για τον θάνατο του Μανόλη Δρακάκη

Θλίψη στο TEE/TAK για τον θάνατο του Μανόλη Δρακάκη

Στο πένθος οι μηχανικοί μετά την απώλεια του αρχιτέκτονα

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του αρχιτέκτονα μηχανικού Μανόλη Δρακάκη, με το  Tεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης να εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του.

Μάλιστα εξέδωσε και σχετικό ψήφισμα με το οποίο γίνεται γνωστό πως εκφράζει με σχετική επιστολή τα συλλυπητήρια στη σύζυγο και το γιό του εκλιπών ενώ καταθέτει χρηματικό  στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα» εις μνήμην του.

Το ψήφισμα

Με την είδηση της απώλειας του Μανόλη Δρακάκη, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. 

Ο Μανόλης Δρακάκης, γεννήθηκε το 1932 στον Αρχάγγελο Πεδιάδος και σπούδασε στο Graz της Αυστρίας. Υπήρξε στέλεχος της τότε Περιφέρειας Κρήτης, νυν Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, όπου και διετέλεσε Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας στον Αγ.Νικόλαο στο τμήμα Σχολικών Κτιρίων, Δ/ντης της Δ/νσης ΠΕΧΩΣ στο Ηράκλειο και τέλος, στην Επιθεώρηση Δημοσίων Έργων στο Ηράκλειο από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. 

Δυστυχώς η υγειονομική πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα δεν μας επιτρέπουν να τον αποχαιρετήσουμε όπως θα θέλαμε και του αξίζει. 

Θερμά συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη σύζυγό του Μαρία και στον γιο του Γιώργο. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ